آیا سعی کرده اید عادت روزانه قهوه خود را بشکنید؟ آیا از قهوه و چای کافئین دار جلوگیری می کنید زیرا شنیده اید که آنها برای شما بد هستند؟ ممکن است بخواهید اهداف خود را مجدداً مورد مطالعه قرار دهید.

قهوه و چای نه تنها مراسم دنج صبحگاهی و باعث افزایش انرژی در هنگام رکودهای ظهر فراهم می کنند. این نوشیدنی های داغ همچنین از دیرباز به دلیل خاصیت دارویی آنها ، که در درجه اول از کافئین و آنتی اکسیدان های موجود در دانه های قهوه و برگهای چای حاصل می شود ، تأیید شده اند. در حالی که قهوه در هر دو کافئین و آنتی اکسیدان ها از چای بالاتر است ، می توانید در طول روز چای بیشتری بنوشید تا از مزایای سلامتی یکسانی برخوردار شوید.

هنگام صحبت از قهوه ، برخی از فواید سلامتی آن از کافئین ، برخی از آنتی اکسیدانهای قدرتمند است و احتمالاً فواید آن برای سایر ترکیبات قهوه نیز وجود دارد.

به گفته محققان دانشگاه هاروارد ، اصلی ترین مزایای سلامتی چای ناشی از کاتچین ها و اپیکتاتین ها است ، دو نوع آنتی اکسیدان پلی فنول موجود در برگهای چای. کافئین موجود در چای نیز برخی از مزایای سلامتی را به همراه دارد.

از چای های گیاهی و چای های ناشنوا و قهوه های ناشنوا که فاقد کافئین هستند ، صرفه جویی کنید اما مقادیر زیادی آنتی اکسیدان را نیز به شما ارائه می دهند. در اینجا پنج فایده وجود دارد که می توانید از نوشیدن قهوه و چای از آن لذت ببرید و یک یادداشت در مورد عوارض جانبی احتمالی آن ذکر کنید.

 

5 فواید قهوه و چای

1. محافظت در برابر بیماری کبد و سرطان. قهوه سرشار از آنتی اکسیدان ها است ، که به خنثی کردن رادیکال های آزاد که می توانند باعث تخریب سلول ها شوند (همراه با پیری زودرس) کمک می کند و به پیشرفت برخی از سرطان ها کمک می کند. آنتی اکسیدان های موجود در قهوه ممکن است در درمان بیماری کبد چرب غیر الکلی مفید باشند و ممکن است خطر ابتلا به سرطان کبد و مرگ ناشی از بیماری مزمن کبد را کاهش دهند. طبق گفته موسسه ملی سرطان ، آنتی اکسیدان های چای سبز ممکن است به کاهش رشد تومور کمک کند.

2- احتمال خطر زوال عقل کاهش می یابد. کافئین موجود در قهوه و چای به مدت طولانی تحریک کننده فعالیت مغز است ، اما مطالعات جدید نشان می دهد که کافئین موجود در قهوه و چای ممکن است در مقابل زوال عقل و بیماری آایمر محافظت کند.

برخی تحقیقات حتی حاکی از همبستگی احتمالی بین مصرف قهوه و کاهش خطر ابتلا به بیماری پارکینسون است. همچنین ممکن است کافئین موجود در قهوه باشد که از محافظت در برابر پارکینسون محافظت می کند زیرا به نظر نمی رسد که نوشابه های ناشنوا از همان محافظت برخوردار باشند.

3. کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2. تحقیقات اخیر دانشکده بهداشت دانشگاه هاروارد نشان می دهد که پلی فنول های موجود در مصرف قهوه یا چای می توانند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش داده و به بهبود ترشح و حساسیت به انسولین کمک کنند.

4- محافظت از بیماری های قلبی عروقی. همانطور که مطالعات نشان می دهد ، مصرف هر دو قهوه و چای سبز ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد. محققان دریافته اند که آنتی اکسیدان موجود در قهوه ممکن است اثرات محافظتی بر روی سیستم عروقی داشته باشد.

5- خاصیت تقویت کننده ایمنی. طبق تحقیقات اخیر ، قهوه ، چای سفید و چای سبز می توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنند.

5 فواید سلامتی نوشیدن چای و قهوه

روش های تربیت کودک و شاد کردن کودکان

14 راه آسان برای ایجاد حیاط خلوت و سرگرمی برای کودکان

قهوه ,چای ,، ,های ,موجود ,کافئین ,و چای ,قهوه و ,موجود در ,آنتی اکسیدان ,ممکن است

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گروه تبلیغاتی نقش و نگار روبش راکت گیم تجهیزات بازسازی و زیبایی سازی منزل جدیدترین آموزش های فناوری و دانلود برنامه اندروید طراحی مطب دندانپزشکی فروش اینترنتی ماهی و میگو جنوب خرید اینترنتی دیوارپوش چسب sc2000 آموزش دیجیتال مارکتینگ